PMS Česká pošta - Balíky"

Podmínky ochrany osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Michal Cenek, IČ: 88702456, se sídlem: Křižanovice 249 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

Adresa: 685 01, Křižanovice 249

Email: info@napamatku.cz

Telefon: +420 737 735 506

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.
  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  2. Provozované služby, zajišťující marketingové a podpůrné služby
  • Google analytics - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google Adwords - zaznamenává cookie a použití webu
  • Google nákupy - žádost o recenzi, zaznamenává email pokud odsouhlasíte v procesu objednávky
  • Heureka - zaznamenává konverze nákupu a email pro službu "Ověřeno zákazníky"
  • Zboží.cz - zaznamenává konverze nákupu a email
  • Sklik - zaznamenává cookie, použití webu, konverze nákupu

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek. Odvolat souhlas můžete kdykoli ve svém vlastním účtu zákazníka.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zabezpečeného / šifrovaného přístupu na web, šifrování hesel zákazníků v databázi, pravidelných aktualizací systému, pravidelné zálohy systému.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

Nastavení

Více produktu.
Žádné produkty.

Menu

  • 1 590 Kč
    Velký kapesní multifunkční nůž Forester Wood od švýcarské značky Victorinox s vylaserovaným jménem, věnováním, vzkazem, vyznání lásky či vlastní grafikou na míru. Gravírovaný motiv je dostatečně hluboký a vydrží...
    1 190 Kč
    Středně velký multifunkční kapesní nůž Spartan Wood od švýcarské značky Victorinox. Na dřevěnou střenku si od nás můžete nechat vylaserovat jméno, přezdívku, monogram, vlastní grafiku apod. Jak se můžete přesvědčit na...
    3 490 Kč
    Lovecký nůž Victorinox Hunter Pro s gravírováním jména, věnování či jiného jednoduchého textu a grafiky, je symbolem preciznosti a vysoké kvality, která vydrží dlouhé roky. Jedná se o kapesní nůž s ergonomickou...
    1 390 Kč
    Švýcarský kapesní nůž Victorinox Spartan Wood s vlastním textem a grafikou. Na dřevěnou střenku si od nás můžete nechat vygravírovat jméno, přezdívku, monogram, vlastní grafiku apod. Tento praktický nůž s gravírováním...
    3 590 Kč
    Nůž na víno pro vinaře se jménem značky Victorinox. Jedinečný designový kousek, který se může pochlubit ocenením za design REDDOT AWARD 2018. Na perfektně vytvarovanou střenku ze dřeva vlašského ořechu vám...
    890 Kč
    Švýcarský nůž Victorinox Classic SD Wood o délce pouhých 58 mm s dřevěnou střenkou z ořechu. Do té vám vygravírujeme jméno, přezdívku, monogram apod. Nožík se hodí i jako přívěsek na klíče nebo multifunkční manikura...
    3 690 Kč
    Lovecký nůž Victorinox Hunter Pro se jménem, věnováním či jiným jednoduchým textem a grafikou. Nůž je symbolem preciznosti a vysoké kvality, která vydrží dlouhé roky. Jedná se o kapesní nůž s ergonomickou rukojetí z...
    1 290 Kč
    Středně velký multifunkční kapesní nožík Victorinox Hiker Wood. Na dřevěnou střenku si od nás můžete nechat vylaserovat jméno, přezdívku, monogram, vlastní grafiku apod. Tento praktický nůž se jménem se osvědčil při...
  • 1 090 Kč
    Černý zapalovač Zippo Black Matte se jménem, věnováním, vlastním textem i grafikou. Váš text, logo či obrázek, jednoduše nastavíte v našem konfigurátoru. Sami si vyberete, jestli chcete motiv umístit pro leváka,...
    1 290 Kč
    Originální Zippo zapalovač Black Matte s gravírováním vlastního textu a grafiky dle vlastního návrhu. Váš text, logo či obrázek si jednoduše navrhnete v našem konfigurátoru. Vylaserovaný motiv je dostatečně hluboký a...
  • 950 Kč
    Embosovaný váleček se srdíčkovým vzorem s věnováním, vzkazem, jménem aj. Přidat můžete i jednoduchou grafiku z naší nabídky. To vše si sami jednoduše navrhnete v našem konfigurátoru - viz. níže. Laserovaný váleček...
    950 Kč
    Embosovaný váleček se srdíčkovým vzorem s věnováním, vzkazem, jménem aj. Přidat můžete i jednoduchou grafiku z naší nabídky. To vše si sami jednoduše navrhnete v našem konfigurátoru - viz. níže. Laserovaný váleček...
    950 Kč
    Váleček na sušenkové těsto s oblíbeným květinovým vzorem a s vylaserovaným věnováním či jménem. Přidat můžete i jednoduchou grafiku z naší nabídky. To vše si sami jednoduše navrhnete v našem konfigurátoru - viz....
    950 Kč
    Embosovaný váleček s vlastním textem. Tento originální dárek potěší každého a navíc dokáže vykouzlit opravdu jedinečné dobroty s věnováním, vlastním jménem nebo jiným textem. Je to jen na Vás a Vaší fantazii. Oblíbené...
    950 Kč
    Embosovaný váleček s originálním vzorem dle vlastního návrhu, který si jednoduše sami vytvoříte v našem konfigurátoru. Inspirací Vám mohou být obrázky ve fotogalerii. Motivem může být vlastní kresba, logo, apod....
  • 950 Kč
    Originální masivní krájecí deska s monogramem, jménem či jiným krátkým textem dle vlastního online návrhu v našem konfigurátoru.  Prkénko má rozměry 380 x 305 mm. Tloušťku poctivých 40 mm.  Kvalitní zpracování, výroba...
    950 Kč
    Masivní kuchyňské prkénko s gravírováním dle online návrhu v našem konfigurátoru.  Krájecí deska má rozměry 380 x 305 mm. Tloušťku poctivých 40 mm.  Kvalitní zpracování, výroba v ČR. Deska je opatřena olejovým...
    950 Kč
    Krájecí kuchyňská deska se jménem či jiným krátkým textem dle Vašeho online návrhu v našem konfigurátoru.  Masivní deska má rozměry 380 x 305 mm. Tloušťku poctivých 40 mm.  Kvalitní zpracování, výroba v ČR. Deska je...
    950 Kč
    Masivní kuchyňské prkénko se jménem či jiným krátkým textem dle Vašeho online návrhu v našem konfigurátoru.  Krájecí bukové prkno o rozměrech 380 x 305 mm má poctivou toušťku 40 mm. Kvalitní zpracování, výroba v ČR....
    950 Kč
    Kuchyňské prkénko s gravírováním vlastního textu i grafiky dle online návrhu v našem konfigurátoru.  Masivní krájecí deska o rozměrech 380 x 305 mm má poctivou toušťku 40 mm. Kvalitní zpracování, výroba v ČR. Deska je...